Test af Crep Protect Nano Spray

Vi har efterhånden set mange forskellige slags beskyttelse til sneakers og andet fodtøj. Alt fra imprægnering til nano spray. Dog er der et bestemt mærke, som bliver ved med at dukke op, når man taler om nano spray til sneakers – Crep Protect.

Hvad er Crep Protect?

Crep Protect er en nano spray, som er med til at give en usynlig, optisk klar beskyttende barriere over dine sko, når produktet er blevet sprøjtet på. Sprayen er med til at reducere pletter og snavs. De overflader som bliver behandlet med produktet frastøder efterfølgende de fleste væsker, hvilket gør rengøring let, i og med at skidtet er lige til at tørre af med en fugtig klud. Afhængig af brug, kan et lag Crep Protect behandling varer i cirka to uger.

Her ser du en demovideo af, hvad skaberne af Crep Protect mener, at behandlingen kan klar.

Men spørgsmålet er, om Crep Protect kan leve op til det, som den lover i videoen? Sneakerworld.dk har sat sig for at teste nano sprayen. Vi fandt et par Reebok Sole Trainer OG sneakers, som vi ønskede at teste det på. Det er vigtigt, at du sørger for, at sneakeren er helt ren inden du bruger Crep Protect. Det er vigtigt at understrege, at sprayen ikke fjerner skidt – men forebygger mod skidt. Hvis dine sneakers ikke er helt rene, anbefaler vi at rengøre dem med Jason Markk sneakercleaner. Du kan læse mere om rengøring af sneakers her.

Sneakerworld Crep Protect Test

Sådan bruger du Crep Protect

Det er meget simpelt at bruge Crep Protect. Alt du skal gøre, er at følge disse få steps, og så er dine sko beskyttede:

  1. Hold sprayen 20 cm. fra dine sneakers, og giv dem et godt beskyttende lag.
  2. Lad skoene tørre 20 minutter i solen.
  3. Giv skoene endnu et beskyttende lag.
  4. Lad nu skoene tørre 10 minutter i solen.
  5. Dine sneakers er nu beskyttet af et fint gennemsigtigt lag Crep Protect.

Sneakerworld Crep Protect Spray Test

Der er dog lige et par forholdsregler, som man skal gøre sig.

  • Crep Protect må ikke bruge indendørs
  • Sprayen må ikke påføres for tæt på sneakeren. Dette kan give skjolder, som ikke er til at fjerne igen.
  • Start med at påføre sprayen på et mindre udsat område af sneakeren.

Indtil videre har sprayen levet op til alt, hvad den lover i diverse reklamer.

Men virker Crep Protect i realiteten?

For at teste sprayen af, smed vi vores Reebok sneaker ind under vandhanen for at se, om den var blevet vandtæt. Her er resultatet:

 

Resultat af testen

Efterfølgende var der intet vand at spore inde i sneakeren, og den var overraskende tør på det område, hvorpå vandet blev påført. Med det udgangspunkt kan vi kun sige, at Crep Protect har bestået testen. Dog har vi undladt at teste med ketchup, maling og diverse. Vi mener ikke, at det er nødvendigt at teste med disse materialer, da det er opsatte scenarier, der (fordi fleste) ikke vil ske i hverdagen. Endvidere er vi ikke af den overbevisning, at de ting reelt set bare vil prælle nemt og elegant af sneakeren, efter at man har påført sprayen. Vi kan godt anbefale Crep Protect nano spray – men den skal bruges med omtanke. Det er ikke et mirakelmiddel, som beskytter dine sneakers mod alt. Men du kan sagtens bruge sprayen til, at beskytte dine sneakers mod fugt/regn og normalt skidt og snavs.

IMG_0125

Hvor kan man købe Crep Protect?

Crep Protect kan købes i Footlocker for 99,95 kr.

Nyttige links:

Rengøring af sneakers
Julegaveidéer 2014