Releases

Release Dato: 14. oktober 2018
Pris: 799,00 DKK
Produktkode: AV2950-100

Comptom rapperen Kendrick Lamar og Nike er tilbage med en ny Cortez-udgave, der denne gang har modtaget en overraskende komfortabel makeover.

Hvis du er på udkig efter en eksklusiv hjemmesko, så er du kommet til det helt rigtige sted. Den nye Kendrick Lamar x Nike Cortez Basic Slip kommer med teksten ”HOUSE SHOES” på pløsen og er udstyret med nogle behagelige features som tykt for, velcropløs samt et elastisk spændesystem omkring kraven. Derudover skal du helst bære Cortez Basic Slip med shorts og høje strømper, som det fremgår inde i foret. Kendrick og Nike har indtil videre været et succesfuldt samarbejde, og den nye, usædvanlige Cortez bliver med sikkerhed også populær.

Kendrick Lamar x Nike Cortez Basic Slip udkommer i et meget begrænset antal hos udvalgte forhandlere, så husk at sidde klar på releasetidspunktet, hvis du vil have muligheden for at få fingrene i et par. Alle væsentlige informationer kan findes forneden.

Kendrick Lamar x Nike Cortez Basic Slip releaser den 14. oktober, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på de seneste sneakernyheder og -releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.