Releases

Release Dato: 21. november 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: D96972

Tidligere på året så en ny ’Friends & Family-udgave’ af adidas’ 4D-model dagens lys. Skoen blev kun givet til udvalgte personer tæt på adidas og er én af de mest eksklusive modeller fra det tyske brand. Nu har adidas imidlertid valgt at genlancere skoen til offentligheden som en afslutning på deres Consortium 4D Futurecraft-projekt.

Consortium Runner 4D kommer efter at adidas har samarbejdet med fire af deres mest toneangivende Consortium-partnere – Kith, Footpatrol, Invincible og Sneakersnstuff – om at udgive eksklusive udgaver af modellen. Denne gang er det adidas’ eget Consortium design-team, der har tryllet, og resultatet er enestående.

Modellen er magen til den originale 4D Futurecraft, men overdelens sorte farve er udskiftet med en grå farve, der fungerer enormt godt med den 4d-printede såls ”Ash”-grønne farve. Desuden er pløsen udstyret med det velkendte Consortium-mærke, der sidder på alle Consortium-linjens sneaker-udgivelser.

Der har været rygter om, at den kommende 4D Runner ville være mere tilgængelig end de forrige, men intet tyder på, at den bliver specielt nem at få fingrene i. Kun udvalgte forhandlere får den på hylderne og formentlig kun i ekstremt begrænset antal.

Adidas Consortium Runner 4D lander d. 21. november Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

OVERKILL
Tidspunkt: Instore først

Gå til Overkill

NORSE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Norse Store

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

SLAM JAM SOCIALISM
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Slam Jam


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.