Releases

Release Dato: 13. december 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AT3102-200

Nike er endnu engang gået sammen med Edinson Chens brand, CLOT, og denne gang har duoen arbejdet på en ny udgave af Air Jordan 13 Low, der ærer én en særlig del af kinesisk kulturhistorie.

CLOT har nemlig hentet inspiration i den berømte terracotta-hær, der står i den første kinesiske kejsers gravkammer. Hæren består af 15.000 udgravede lersoldater, der står opstillet i krigsformation og fordelt i fire kamre. Hæren er mere end 2000 år gammel, men blev først opdaget i 1974 og betragtes som én af århundredets største arkæologiske fund.

Nu træder hæren også ind i sneaker-verden – Clot ærer nemlig Terracotta-hæren med en eksklusiv og super unik udgave af Air Jordan 13 Low. Modellen er blevet udstyret med en overdel i ”Sepia Stone”, der imiterer lersoldaternes rustninger. Det fungerer overraskende godt, og skoen har et betagende og ikke mindst unikt udtryk – særligt med guldlogoerne, som er at finde på pløsen og hælen.

CLOT er kendt for deres markante sneaker-udgivelser – tidligere har de eksempelvis skabt en helt rød Air Vapormax, som blev udsolgt lynhurtigt.

Om det samme kommer til at gøre sig gældende for den nye CLOT x Nike Air Jordan 13 Low ”Terracotta” må tiden vise, men sikkert er det, at den kun udkommer i ekstremt begrænset antal.

Den lander d. 13. December hos udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.