Releases

Release Dato: 7. december 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CU2804-100

Tilbage i oktober måned løftede Jordan Brand sløret for deres Air Jordan 1 ”Fearless Ones”-kollektion, der byder på samarbejder med og hædrer seks udvalgte designere og kunsterne, heriblandt FACETASM og Ghetto Gastro.

Som sløjfe på kollektionen lancerer de nu skoen CLOT x Nike Air Jordan 1 Mid “Fearless”, der er et samarbejde med Edison Chens brand CLOT, der over flere år har fungeret som en af Nikes vigtigste kreative partnere.

Denne gang er designerduoen vendt tilbage til det traditionelle mønster, der pryder den ikoniske ”1WORLD Air Force 1”, og som må siges at være Edison Chens hovedværk.

Overdelen består nemlig af et hvidt, silkevævet mønster, der baner vej for et komplet anderledes udtryk afhængigt af brug. Det rene look på overdelen akkompagneres af en klar, rød ydersål, fadede stikninger på Swoosh-logoet og endelig er de sorte, kontrastfarvede snørebånd udsmykket med et indgraveret medaljontegn.

Hvorvidt overdelen, ligesom tidligere, gemmer på et print, hvis man brænder eller river i silken, er endnu uvist. En effekt, der oprindeligt var inspireret af CLOTs filosofi om, at man skal ned under overfladen for at finde en dybere mening. Om ikke andet ville det være en fin måde at skabe kontinuitet på.

Om CLOT x Nike Air Jordan 1 Mid “Fearless” kommer til at blive udsolgt ligeså hurtigt, som CLOTs tidligere udgivelser, er endnu uvist. Men formentlig udkommer den i et ekstremt begrænset antal, når den har release hos udvalgte forhandlere den 7. december, så det er med at være hurtig.

Find direkte link nedenfor, og fordriv ventetiden med at tjekke vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.