Releases

Release Dato: 16. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CD7001-300

Nike tager en lille revanche efter deres meget lavmælte Air Max Day og udgiver en super karakteristisk udgave af Air Vapormax i samarbejde med det aktuelle streetwear-brand, Cactus Plant Flear Market.

Duoen har udstyret den i forvejen unikke model med en række dristige og farverige detaljer så som neon-lignende Swoosh-logoer, smiley-motiv og ”JUST DO IT” skrevet langs svangen.

Dertil kommer ”deconstruction”-inspirerede features så som’ tape overlays’ og asymmetrisk panelering i et gennemsigtigt materiale, der udgør overdelen.

Til trods for dens skæve design har Cactus Plant Flea Market x Nike Air Vapormax opbygget en del hype, og meget tyder allerede nu på, at den kommer til at ryge meget hurtigt.

Vil du have fingrene i et par? Så skal du sidde klar, når de udkommer den 16. maj i begrænset antal Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.