Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få et Sneak Peek på Travis Scotts nye, Oilers-inspirerede Air Jordan IV.

Med Drakes formodede afgang fra Nike til fordel for adidas, er Travis Scott muligvis brandets største navn. Han har både været model for VaporMax, udgivet sin eget Air Force 1, og nu har han også sin helt egen Air Jordan 4 på vej.

Rygter siden februar

Rygterne omkring en Air Jordan 4 ”Cactus Jack” startede tilbage i februar, hvor Houston-rapperens kæreste, Kylie Jenner blev spottet i et par hidtil usete Air Jordan 4’s. Nu har samarbejdet imidlertid vist sig at bestå af et helt andet design, der er inspireret af, og en hyldest til football-holdet, Oilers, som også holder til i Houston

Design

Houston Oilers (som i dag har ændret navn til Tennessee Titans) er kendetegnet ved sine lyseblå og røde farver, og disse går igen på den nye Air Jordan IV. Overdelen er lyseblå med rød krave, sort Air Jordan 4-tooling og sorte snørrebånd, der har en ganske passende olie-effekt. Mellemsålen er hvid og er kombineret med en sort ydersål. På pløsen finder du det ikoniske Jumpman-logo, og hælen er klædt med Travis Scotts famøse Cactus Jack-logo.

Debut af P.J. Tucker

Selvom Nike endnu ikke har udmeldt officiel info om Travis Scott x Air Jordan 4 ”Cactus Jack” har den allerede haft premiere på basketbanen, hvor P.J. Tucker var iført et par i en kamp mellem Houston Rockets og Minnesota Timberwolves tilbage d. 18. april.

Release

Der findes endnu ingen officiel release-dato på Travis Scott x Air Jordan 4 Retro ”Cactus Jack”, men ifølge @Py_rates udkommer de d. 23. juni. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB AIR MAX 97 HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.