Releases

Release Dato: 15. marts 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: 615287-101

Vi begynder så småt at nærme os årets Air Max Day, og det betyder selvfølgelig, at Nike har planlagt en masse fede Air Max-udgivelser. Foruden nye modeller og -samarbejder, har det amerikanske brand også en række relanceringer i kalenderen. Én af dem er Air Max 180, der udkommer i sin OG ”Bright Ceramic” udgave. Vi tager et nærmere kig på den her.

Air Max 180 udkom oprindeligt i starten af 90’erne – en periode, hvor Nike stadig var i gang med de indledende faser til at udnytte Air-teknologiens fulde potentiale.

Ved sin ankomst udemærkede Air Max 180 sig ved at have en helt ny Air-unit, der ikke bare kunne ses fra siderne, men også fra bunden – altså fra 180 grader.

Selvom Nike i dag er nået meget længere med Air-teknologien, er Air Max 180 stadig aktuel med sit super klassiske retro-design, der især tager sig godt ud på ”Bright Ceramic”-udgaven.

”Bright Ceramic” består af en cremehvid overdel af mesh og læder, der kontrasteres af detaljer i orange og lilla. Sålen er kridhvid, mens Air-enheden er indrammet af lilla. De lilla og orange detaljer er også at finde på pløsen, som består af et komfortabelt, elastisk materiale, og som er prydet med det klassiske ”180 Air” logo. ”180” er ligeledes stemplet på hælen, så man ikke er i tvivl om, hvad man har på fødderne.

Nike Air Max 180 OG ”Bright Ceramic” vender tilbage d. 15. marts, hvor den bliver sat til salg hos Nike og udvalgte forhandlere. Find direkte links nedenfor.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.