Releases
Blazer Halloween

Release Dato: 17. oktober 2020
Pris: 799 DKK
Produktkode: DC1929-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nikes line up til dette års halloween er allerede blevet fyldt med lækre sneakers, hvor vi ser en ny Air Max 97, en farverig Air Force 1 ’Skeleton’ og en tilbagevendende Freddy Krueger-sneaker, denne gang lavet på en Air Max 95. Det stopper dog ikke her, da Nike nu har tilføjet endnu en sko til deres årlige Halloween, nemlig den nye Nike Blazer Mid Halloween.

Tilbage i 2018 fik skoen også en Halloween make-over, men den gang var det dog i samarbejde med Virgil Abloh og Off-White. Denne gang er skoen da heller ikke så ”moderigtig”, men derimod er der virkelig blevet leget med designet. Skoen er hovedsageligt lavet i sort mesh, der dækker det meste af skoens overdel. Dette suppleres med sorte eyestays og en sort toe guard i syntetisk læder, samt et gråt swoosh i grå suede. Dertil har skoen også fået en helt sort ydersål, der matcher med resten af skoens overdel.

Skoen er dog ikke så kedelig, som den måske er blevet beskrevet ovenfor. Der er nemlig også lidt farve på skoen, hvor den ikoniske heel tab er lavet i limegrøn læder og samtidig, har skoen også et limegrønt swoosh-logo på skoens indersål. Derudover er der under skoens mesh lining også printet spindelvæv rundt på skoens overdel, der gør skoen mere passende til den kommende spooky season. En sidste detalje, og måske også den mest iøjnefaldende, er, at skoens syntetiske læderpaneler og spindelvævet der dækker det meste af skoens overdel er lavet i et reflekterende materialer, der lyser op i modlys i mørke.

Den nye Nike Blazer Mid Halloween udkommer den 17. oktober på Nikes egen hjemmeside og hos en håndfuld udvalgte forhandlere. Du kan læse mere om de andre kommende sneakers i Nikes Halloween-kollektion, eller andre kommende sneakers på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi giver dig en masse spændende sneakerrelateret content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.