Black Friday 2017 | Kæmpe udsalgsguide

WEBSHOPS MED BLACK FRIDAY UDSALG 2017

I anledningen af Black Friday 2017 og Cyber Monday 2017 har vi lavet en guide til dig, så du nemmest og billigst får fat i lige netop den sneaker, som du ønsker dig, hvad end det er et par Ultra Boost, VaporMax eller Valentino-sneakers. På Black Friday 2017 og Cyber Monday 2017 kan du nærmest få alle par til en lavere pris end normalt.

SE ALLE CYBER WEEKEND TILBUD HER!


ZALANDO
Tilbud: 20% på udsalgsvarer
Rabatkode: CYBERMONDAYDAN
Gælder kun den 27/11

Gå til Zalando – Mænd
Gå til Zalando – Damer

ADIDAS
Tilbud: 30% på nye varer og udsalg
Rabatkode: BLACKFRIDAY
Gælder fra: Nu til 28/11 – 23:59

Gå til adidas
Gå til adidas – Udsalg

NIKE STORE
Tilbud: 20% på udvalgte varer
Rabatkode: CYBER
Gælder fra: Nu til 28/11 kl.23:59

Gå til Nike Store

ASOS
Tilbud: 20% på ALT
Rabatkode: WIN20
Gælder fra: Nu til 28/11 – kl.09:00

Gå til ASOSUNISPORT
Tilbud: Spar op til 80%
Rabatkode: –
Gælder fra: Nu til Ukendt

Gå til Unisport

ENDCLOTHING
Tilbud: 20% på næsten alt
Rabatkode: BLACKFRIDAY
Gælder fra: Nu til ?

Gå til Endclothing

CALIROOTS
Tilbud: SPAR 30%
Rabatkode: –
Gælder fra: Nu til Ukendt

Gå til Caliroots

SPORTMASTER
Tilbud: 25% på ALT
Rabatkode: –
Gælder fra: Nu til ?

Gå til Sportmaster

NORSE STORE
Tilbud: Spar op til 80%
Rabatkode: –
Gælder fra: 23/11 – 27/11

Gå til Norse – Mænd
Gå til Norse – Damer

OFFSPRING
Tilbud: 20% på alt
Rabatkode: BLACKOUT
Gælder fra: Nu til 30/11

Gå til Offspring

AFEW STORE
Tilbud: 25% på næsten alt
Rabatkode: EBLACK17
Gælder fra: Nu til 26/11

Gå til Afew Store

JD SPORTS
Tilbud: Spar op til 30%
Rabatkode: –
Gælder fra: Nu til ?

Gå til JD Sports

REZET STORE
Tilbud: 25% på alt
Rabatkode: –
Gælder fra: Nu til 24/11 – kl.23:59

Gå til Rezet Store

ASPHALTGOLD
Tilbud: 30% på ALT
Rabatkode: BLACKFRIDAY2017
Gælder kun 24/11

Gå til Asphaltgold

STOY
Tilbud: Spar 20% på udsalg
Rabatkode: SM20
Gælder: kun 24/11

Gå til STOY

BSTN STORE
Tilbud: 22% på ALT
Rabatkode: –
Gælder fra: 23/11 – kl.19:00 – 24/11 – 23:59

Gå til BSTN Store

MUNK STORE
Tilbud: 25% på udvalgte modeller
Rabatkode: –
Gælder fra: 24/11

Gå til Munk Store

ALLIKE STORE
Tilbud: 30% på ALT
Rabatkode: BLACKBIRD30
Gælder fra: Nu til 27/11 – kl.23:59

Gå til Allike Store

VRIENTS
Tilbud: 40% på udvalgte varer
Rabatkode: BF40
Gælder fra: Nu til 26/11

Gå til Vrients

SLAM JAM SOCIALISM
Tilbud: 40% på udvalgte varer & 20% på udsalg
Rabatkode: BLACK40 / BLACK20
Gælder fra: Nu til 26/11

Gå til Slam Jam
Gå til Slam Jam – Udsalg

SSENSE
Tilbud: Spar op til 50%
Rabatkode: –
Gælder fra: Nu til 30/11

Gå til SSENSE

SOLEBOX
Tilbud: Spar op til 50%
Rabatkode: –
Gælder fra: Nu til ?

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tilbud: Køb 2 par – Spar 25%
Rabatkode: –
Gælder fra: Nu til ?

Gå til Sneakersnstuff

SIZE?
Tilbud: Spar op til 40%
Rabatkode: –
Gælder fra: Nu til ?

Gå til Size?

MATE STORE
Tilbud: 25% på ALT
Rabatkode: –
Gælder fra: Nu til 26/11 kl.23:59

Gå til Sneakerbaas


Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, samt melde dig ind i gruppen ”Billige Sneakers – Tilbud, rabatkoder og udsalg” på Facebook, så du er sikker på, at du aldrig går glip af udsalg, rabatkoder eller et godt tilbud.

BLACK FRIDAY 2017

Black Friday 2017 og Cyber Monday 2017 er dagene på året, hvor du får mest for dine hårdt tjente penge. Den kendsgerning gælder ikke mindst på sneakers. Hvis der er et par sneakers, som du har haft øjnene på i længere tid, er det altså her, du skal slå til. De seneste par år har nogle forhandlere haft besparelser på helt op til 80% på udvalgte sneakers, hvor besparelser typisk ligger omkring 20-50%. Besparelserne gælder på alle modeller lige fra adidas og Nikes mest populære silhuetter til high-end sneakers fra Alexander McQueen og Gucci. Det betyder imidlertid to ting: De mest eftertragtede sneakers bliver hurtigt udsolgt, og det kan være uoverskueligt at finde rundt i alle de gode online tilbud. Vi har for overskuelighedens skyld samlet dem, som vi kan anbefale, her. Vi anbefaler kun onlinebutikker, som vi selv har benyttet gennem flere år. Derfor bunder vores anbefalinger i positive oplevelser, som vi erfaret. Dette omfatter primært gode produkter, hurtig levering og exceptionel kundeservice.

Black Friday

Først og fremmest, hvad er Black Friday? Black Friday er den største shoppingdag på året. Den er altid placeret dagen efter Thanksgiving, hvilket vil sige, at Black Friday 2017 er fredag den 24. november. Shoppingdagen stammer oprindeligt fra USA, men har med tiden fundet sin vej til Europa. Kort og godt handler dagen om, at butikker presser priserne helt i bund for at markere, at julehandelen begynder. Dagen er desuden kaldt ”Black Friday” på grund af den voldsomme trafik og trængsel, som alle de gode tilbud medfører. Med hensyn til sneakers og tøj er der dog rigtig mange fordele ved at lave dine Black Friday-shopping online. Du kan læse mere om på disse fordele i det følgende.

Black Friday er på mange måder en kaotisk dag. Det er som nævnt den dag på året, hvor allerflest mennesker er i butikkerne for at købe ind. Det behøver dog ikke at blive en stressende dag for dig. Faktisk er det både være billigere og mindre stressende at lave dine Black Friday-køb hjemme fra sofaen. Du skal til en start ikke kæmpe dig rundt i butikkerne med tusindvis af andre shoppeglade danskere, hvis du handler online. Alle de store retailers og brands er kun et enkelt klik væk, og du kan browse rundt mellem alle onlinebutikkerne og finde lige præcis det tilbud, der passer dig. Typisk finder du de bedste tilbud online, da du netop har alle de store online sneakerbutikker indenfor virtuel rækkevidde. Vi har tilmed samlet de online sneakerbutikker, som vi har bedst erfaring med, i en forhandleroversigt i bunden af siden for at gøre det endnu lettere for dig. Der findes talrige online sneakerbutikker. Vi har lavet forhandleroversigten, så du trygt kan shoppe sneakers online. For overskuelighedens skyld opdaterer vi også forhandleroversigten med de væsentligste tilbud og rabatter, så du har alt samlet ét sted. Nogle onlinebutikker starter allerede Black Friday-tilbuddene kl. 00:00, så det gælder om at være klar, hvis du vil have fingrene i de mest eftertragtede modeller. Hvis du ønsker at gå skridtet videre, kan du følge vores Facebook-side, hvor vi dagligt poster tilbud og nyheder fra sneakerverden. Facebook-siden er fulgt af mere end 65.000 sneaker-interesserede og dækker alle typer sneakers til begge køn. På Black Friday 2017 gennemsøger vi hele markedet og poster de absolutte bedste tilbud, så du kan få sneakers til næsten ingen penge. Vi anbefaler også, at du følger os på Instagram, hvor vi ligeledes laver opslag med tilbud og sneakernyheder. På begge sider laver vi dertil konkurrencer med jævne mellemrum, hvor du kan vinde nogle af de mest eftertragtede sneakers.

Hvis det dog sker, at du misser Black Friday 2017 eller glemmer at købe noget bestemt blandt alle de gode tilbud, så fortvivl ikke. Der er også Cyber Monday 2017, som du kan blive klogere på i det næste afsnit.

Cyber Monday

Cyber Monday stammer ligeledes fra USA og er onlinebutikkernes svar på Black Friday. Cyber Monday er mandagen efter Black Friday, hvilket betyder, at Cyber Monday 2017 er mandag den 27. november. Onlinebutikkerne skabte Cyber Monday for at konkurrere med de fysiske butikkers Black Friday, men siden Black Friday også inkluderer onlinebutikker nu, betyder det, at forbrugerne får hele to vanvittige udsalgsdage på nettet. En win-win-situation. På Cyber Monday 2017 er der altså også mulighed for at få et par nye sneakers langt under normalprisen, da det ikke er unormalt, at forhandlere giver mellem 20-70% rabat på udvalgte varer. Vi vil selvfølgelig poste de bedste tilbud på vores sociale medier, ligesom du også kan tjekke forhandleroversigten igennem for gode tilbud. Du kan også tilmelde dig vores udsalgsgruppe på Facebook. Der poster vi udelukkende udsalgs- og tilbudsopslag, så du altid kan sikre dig et par billige sneakers. Den er bestemt anbefalelsesværdig.

Cyber Monday 2017 er placeret lige inden julehandlen for alvor starter, derfor udnytter mange muligheden for at købe julegaverne i god tid og til fordelagtige priser. Vi anbefaler derfor, at du laver en liste, med hvad du skal have, inden udsalget begynder. På den måde misser du ikke de gode tilbud. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du bare er på udkig efter sneakers og tøj til dig selv. Lige meget hvad du er efter, så er Black Friday og Cyber Monday to af de billigste dage på året og en oplagt mulighed for at lave nogle usædvanligt gode køb.

Spar op til 80%

Den væsentligste forskel på Black Friday/Cyber Monday og det årlige januarudsalg er, at januarudsalget typisk består af restvarer fra julen. Black Friday 2017 og Cyber Monday 2017 omfatter derimod de nyeste og mest populære sneakers fra Nike, adidas, Puma og så videre. Sidste år gav Nike eksempelvis 30% yderligere rabat på udsalgsvarer, hvilket betød, at du blandt andet kunne købe et par Nike Presto eller Nike Sock Dart til omkring 500 DKK. Den engelske retailer Endclothing gav 20% rabat på ALT online, hvilket blandt andet omfattede sneakers fra Alexander McQueen, hættetrøjer fra Off-White og sweatpants fra adidas. De to store onlineforhandlere ASOS og Zalando havde ligeledes store besparelser på sneakers og tøj, hvor Zalando havde helt op til 70% rabat på udvalgte varer. Nogle forhandlere havde endda rabat på helt op til 80% af normalprisen. Vi tør derfor godt garantere, at Black Friday 2017 og Cyber Monday 2017 kommer til at bestå af nogle vanvittige online tilbud og rabatter. De mest populære sneakers bliver hurtigt udsolgt, når priserne er så lave. Nogle af tilbuddene er tilmed tidsbegrænset. Derfor anbefaler vi, at du sidder klar på dagen og beslutter dig hurtigt, hvis du vil have fat i de allerbedste tilbud. Husk at bogmærke denne side, hvis du vil have opdateringer på de forskellige online rabatkoder og tilbud, og følg med på vores sociale medier (Facebook og Instagram), hvor vi ligeledes holder dig opdateret på tilbud, sneakernyheder og meget mere.


Inden du benytter Sneakerworld.dk, samt alle de services, som hjemmesiden indeholder, bedes du venligst læse disse vilkår og betingelser igennem omhyggeligt. Disse vilkår gælder for alle besøgende, brugere og andre, der har adgang til eller bruger Sneakerworld.dk. Du finder vores vilkår her.