Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 21. juni 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Som vi tidligere har berettet om, udgiver Nike igen i år en særlig kollektion af sneakers til at fejre LGBTQ-måneden her i juni. Kollektionen består af eksklusive udgaver af fire af brandets nyeste modeller, der alle er klædt i LGBTQ-symboler. Få al info her.

Nikes BETRUE-initiativ er ikke nyt, og faktisk har det amerikanske brand gennem flere år støttet LGBTQ med særlige sneaker-udgivelser. Fælles for dem alle er, at Nike præsenterer nogle af deres nyeste sko i nye designs, der hylder fællesskabet for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, etc.

I år har Nike udvalgt Zoom Fly SP fra NikeLab, Air VaporMax Plus, Air Max 270 og Epic React. Det fælles tema for de fire modeller er farven lavendel, som er én af de ældste LGBTW-symboler, og den stående trekant, som også er et LGBTQ-symbol.

De to symboler er at finde på tværs af de fire sko – eksempelvis har VaporMax Plus en lavendelfarvet neoprenoverdel, mens samme farve er at finde i form af en stående trekant, der klæder både Zoom Fly SP og Epic React.

Foruden disse symboler er LGBTQ’s ikoniske regnbue naturligvis også at finde på flere af skoene – eksempelvis på Air-enhederne på VaporMax Plus og Air Max 270.

De mange symboler og design-referencer gør, at BETRUE-udgivelserne ikke bare har nogle betagende og iøjnefaldende designs, men også støtter en god sag, der er værd at markere.

Nike BETRUE 2018 er en eksklusiv kollektion, og modellerne bliver kun udgivet i begrænset antal. De udkommer d. 21. juni hos Nike og udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.