Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 2. februar 2019
Pris: 1.999 DKK
Produktkode: G54784

Adidas og A Bathing Ape (BAPE) er endnu engang på krigsstien – denne gang med udgivelsen to eksklusive camo-udgaver af Ultra Boost. Det nye samarbejdet har været rygtet i månedsvis, men bliver endelig en realitet d. 2. februar. Få al release-info her.

Adidas og BAPE’s samarbejde går lang tid tilbage, og gennem tidens løb har de samarbejdet på populære modeller så som Superstar og NMD. Nu er de tilbage med én af de mest populære adidas-modeller i flere år: Ultra Boost.

BAPE har skabt to udgaver og begge er naturligvis klædt i det japanske mærkes karakteristiske camoflage-print, som dækker hele dens Primeknit-overdelen. På den ene udgivelse er mønsteret holdt i de typiske grønne farver, mens den anden er mere simpel med gråtoner.

Fælles for dem begge er deres sorte BOOST-sål, snørebånd og hælenhed samt reflekterende ’Three Stripes’-branding. Desuden er pløsen på de to sko udstyret med BAPE’s ’Ape Head’-logo med Stars and Stripes-grafik.

Grunden til dette er formentlig, at udgivelsen af BAPE x adidas Ultra Boost ”Camo” Pack falder oveni årets Super Bowl.

Selvom hypen omkring Ultra Boost ikke er i nærheden af, hvad den har været, er der ingen tvivl om, at disse kommer til at gå som varmt brød – på trods af, at nyprisen er ekstraordinær høj (1.999,-).

BAPE x adidas Ultra Boost ”Grey Camo” udkommer hos adidas d 2. februar kl. 00. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.