Releases

Release Dato: 19. april 2019
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: EE9702

Efter tidligere at have udgivet en særlig udgave af Superstar Boost, er adidas, BAPE og Neighborhood på banen igen med et splinternyt samarbejde. Denne gang har trioen, der markerer tysk-japansk venskab, arbejdet på henholdsvis POD S.3-1 og NMD Stealth – få alle detaljerne om sidstnævnte her.

NMD Stealth er én af de nyeste tilføjelser til NMD-familien og er kendetegnet ved sit mellemhøje snit og moderniserede snørebåndssystem.

BAPE og Neighborhood har klædt modellen i en grålig mesh-overdel med sorte tape overlays og kontrasterende detaljer i neon. Desuden er der på pløsen skrevet NBHD og BAPE som forkortelser for Neighborhood og A Bathing Ape.

Skoen har således et noget mere nedtonet udtryk end den matchende udgave af POD S.3-1, som udkommer i samme forbindelse.

Se frem til, at Neighborhood x BAPE x adidas NMD Stealth udkommer hos adidas den 19. april. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.