Hummel
astrid andersen sneakers
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Billeder: Ashley Verse

Den blev båret af flere af modellerne under London Fashion Week i starten af året. Nu kan du komme helt tæt på den danske designer Astrid Andersens sneakersamarbejde med Hummel, der forener chunky og teknisk med minimalistisk og afdæmpet.

Hun er kendt for sine dristige, luksuriøse og iøjnefaldende sport- og streetwearstyles, der har høstet stor anerkendelse hos en lang række amerikanske rappere. Nu teamer den 35-årige danske designer Astrid Andersen op med Hummel og lancerer en sneaker, som man for første gang kunne se under London Fashion Week: Men’s Fall/Winter 2020. Her havde designeren valgt at integrere den vintageinspirerede silhuet i flere af modellernes look. Vi tager her et nærmere kig på den kommende sneaker.

Oprindeligt en håndboldsko

REACH LX, som modellen hedder, var oprindeligt designet til at være en håndboldsko – udviklet i samarbejde med en af verdens største navne inden for sportsgrenen, nemlig spanske Alex Dujshebaev. 

Men nu har den danske designduo valgt at genopfinde silhuetten med udgangspunkt i Hummels splinternye REACH-polstring i mellemsålen, Ortholit-indsatser for maksimal komfort og reflekterende detaljer omkring snørebånd og vinkel-branding.

Sporty æstetik

Overordnet set fremstår skoen i afdæmpede farver, der kombinerer off white-ruskind og læder. Akkompagneret af hvidt, halvtransparent mesh, en kulsort, chunky sål og orange detaljer på hæl og ydersål fremtræder skoen med en minimalistisk og sporty æstetik, der afrundes med teksten: ”hummel X ASTRID ANDERSEN, der er printet på pløsen. 

Alt i alt er der tale om en sneaker, der taler lige ind Astrid Andersens eksperimenterende og unikke univers, og som på elegant vis forener chunky og teknisk med minimalistisk og afdæmpet.

Udkommer senere på året

Ifølge rygterne udkommer Astrid Andersen x hummel REACH LX senere på året. Som altid holder vi dig opdateret med den seneste info. I mellemtiden kan du tjekke vores Release Kalender for flere kommende releases.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.