Releases

Release Dato: 10. maj 2018
Pris: 1.500 DKK
Produktkode: 640744-005

Hvis du troede, at du havde set det bedste fra Nikes Air Max 98 i år, så tog du fejl. Nike præsenterer nu den Miami-inspirerede ”South Beach”-colorway på den luftfyldte silhuet.

Air Max 98 runder 20 år siden dens lancering i 1998 og står stærkere end nogensinde. Den seneste udgave er en reference til livlige South Beach i Miami, Florida, som er kendt for dens farverige neonlys, der skinner natten lang. Neonlysene kommer til udtryk i form af teal og pink detaljer på overdelen og i den synlige Air-sål, som giver dig fornemmelsen af at gå på luft. De fremtrædende detaljer bliver afbalanceret af en grå mesh overdel, navy læder mudguard og hvid mellemsål, som fuldender det ikoniske South Beach-udseende.

Den nye Air Max 98 hylder den festglade bydel og er en perfekt sommer sneaker. ”South Beach” udkommer i et begrænset antal, så husk at sidde klar, hvis du vil have et par Miami-inspirerede Air Max.

Nike Air Max 98 “South Beach“ releaser d. 10. maj, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, så du får ugens sneakernyheder direkte i dit feed.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.