Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 31. maj 2018
Pris: 1.500 DKK
Produktkode: AQ4130-100

Bølgen af Air Max 98-udgivelser fortsætter, og Nike er denne gang klar med en hypnotisk udgave ved navn AOP. Få alle detaljerne her.

Air Max 98 har i år 20-års jubilæum, hvilket forklarer hvorfor modellen er blevet introduceret i et hav af både gamle og nye colorways. Den er blevet taget godt i mod og er lige nu en fast del af gadebilledet. Nye udgaver kommer hver måned, og med den store mængde af forskellige modeller, kan det ligefrem være svært at finde en favorit. Er du på udkig efter en model, der skiller sig ud fra mængden, så er AOP måske den rette.

Air Max 98 AOP kommer nemlig med en overdel klædt i et iøjnefaldende mønster af sorte og hvide farver, der nærmest giver en hypnotisk effekt. Mønstret er kombineret med røde Swoosh-logoer med gul kant, en hvid sål og en sort ydersål. Dermed er farvesammensætningen egentlig ganske simpel, men det gør ikke udtrykket mindre markant.

Med Air Max 98 AOP får du ikke bare en sko, der med garanti stjæler blikke på gaden. Du får også en sko med et højt komfort niveau og en tidløs æstetik, som aldrig går af mode. Det er netop denne æstetik der har holdt Air Max 98 i live i 20 år.

Nike Air Max 98 AOP ”Black/White” udkommer d. 31. maj hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: 09:00

Gå til TGWO

CALIROOTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 09:00

Gå til Sneakersnstuff

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

REZET STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Rezet Store

STOY
Tidspunkt: Ukendt

Gå til STOY

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.