Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 19. juli 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AT2865-100

Én af de fremstående modeller fra Nikes ikoniske Air Max-serie, Air Max 95 vender snart tilbage i den eftertragtede Solar Red-udgave. Få al info her.

Nike Air Max er designet af Sergio Lozano og blev oprindeligt udgivet i 1995. Til skoen valgte Lozano at hente inspiration i den menneskelige anatomi. Det kommer til udtryk ved, at snørebåndsstropperne repræsenterer ribbenene, mens ydersålen repræsenterer rygsøjlen og den bølgede overdel repræsenterer muskelfibrene. Ideen var en succes, for Air Max 95 er gået over i historien som én af de bedste Nike-sneakers.

Selv i dag, 23 år efter den første gang udkommet, er folk vilde efter Air Max 95 – især når den vender tilbage i originale farvekombinationer. Netop det er snart tilfældet, eftersom Nike har besluttet sig for at give den OG Neon-inspirerede Solar Red-colorway et comeback.

Air Max 95 Solar Red blev oprindeligt lanceret i 2011 og er kraftigt inspireret af den originale OG Neon-udgave af skoen. Den har samme sorte sål samt gråtonede gradient-design på overdelen. Den eneste forskel er, at den kontrasterende, grønne neon-farve er skiftet ud med Nikes ikoniske Solar Red-farve.

Dermed er OG Solar Red en hyldest til den originale Air Max 95 fra 1995, men med et forfriskende pust i form af den røde farve, hvilket har gjort den en ægte nyklassiker i Air Max 95-familien.

Nike Air Max 95 ”OG” Solar Red udkommer d. 19. juli hos Nike og udvalgte forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 09:00

Gå til Sneakersnstuff

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: 09:00

Gå til TGWO

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.