Releases

Release Dato: 31. maj 2019
Pris: 2.299 DKK
Produktkode: EF3454

Adidas’ efterspurgte 4D-teknologi er endnu engang at finde på det tyske mærkes splinternye, opdaterede udgave af alphaEdge.

Den innovative silhuet er blevet udstyret med en ny, kridhvid Primeknit-overdel, der sikrer et endnu mere komfortabelt fit, og er mere skarp end nogensinde.

AlphaEdge var oprindeligt én af de første modeller, der udkom med den opsigtsvækkende 4D-sål, der er 3D-printet ved hjælp af ilt, lys og TPU. Nu er den tilbage i denne nye version, der ikke adskiller sig vildt fra sin forgænger, men som i endnu højere grad lader 4D-teknologien komme til udtryk.

Adidas AlphaEdge 4D 2.0 ”White” udkommer hos adidas d. 31. Maj, men kun i begrænset antal. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder fra det tyske mærke. Husk desuden at følge os på Instagram, hvor vi hver dag holder dig opdateret med rygter, inspiration og mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.