Adidas / Nike
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

All Pairs appen hjælper dig med kommende releases, restocks og med at spare penge på sneakers

Internettet har gjort det lettere at handle sneakers, men selv for de mest inkarnerede sneakerheads kan det være vanskeligt at navigere gennem det massive udbud af online sneakerbutikker. Det kan være, hvis du leder efter et helt bestemt par, du ikke kan finde nogle steder, eller ønsker at sammenligne forskellige butikker, så du får et bedre udvalg og den bedste pris på dine yndlingssneakers. Problemet er, at det tidskrævende og besværligt. Derfor har vi udviklet en simpel og sikker app, der gør det nemmere og billigere for dig at handle sneakers online.

Formålet med All Pairs er at samle Europas bedste sneakerbutikker i én app, så du nemt og hurtigt kan sammenligne priser fra forskellige butikker og altid finde dine yndlingssneakers til den bedste pris. All Pairs giver dig også et bedre overblik over kommende releases, restocks og udsalg hos et bredt udvalg af forhandlere, så du har det hele samlet ét sted.

Funktioner

All Pairs gemmer på en række simple, men essentielle funktioner, der vil effektivisere måden, du handler sneakers på. På forsiden har vi gjort det nemt for dig at holde øje med kommende releases. Her kan du finde releasetider, priser og direkte links til de forhandlere, der udbyder den pågældende sneaker. Du vil også have mulighed for at tilføje sneakeren til din sneakerassistent og modtage en notifikation, når du skal være klar. På den måde misser du aldrig et vigtigt release igen.

Skulle du misse releaset, så har du mulighed for at modtage en restock notifikation, når sneakeren er på hylderne igen. På forsiden finder du også en oversigt over aktuelle udsalg og tilbud, derudover har du også mulighed for at tilføje dine yndlings sneakers til din sneakerassistent og modtage en notifikation, når de falder i pris hos en af vores mange forhandlere. Endelig har du mulighed for at tilføje sneakers til din sneakerassistent uden notifikationer ved at like dem med hjertet øverst i højre hjørne, når du befinder dig på en produktside.

Sneakersøgemaskine

En af de funktioner, vi stadig er i gang med at udvikle og forbedre, er appens søgemaskine. Her kan du i skrivende stund søge blandt 5.000+ par sneakers på tværs af 20+ forhandlere i hele Europa, og der bliver hele tiden tilføjet flere. Lige nu kan du søge efter en specifik model eller mærke, men vi arbejder løbende på at tilføje flere funktioner og filtre, så du kan anvende markedets bedste sneaker søgemaskine uden problemer. Hvis du har lyst til at være med til at udforme søgemaskinen og All Pairs generelt, kan du sende dine forslag under Feedback-sektionen inde i appen.

Download All Pairs

Du kan downloade All Pairs lige nu i App Store (vi arbejder stadig på en Android-version). Download den, prøv den, måske er den lige noget for dig. Følg All Pairs på Instagram og Facebook, hvis du vil følge med i appens udvikling.

Du kan også læse mere om All Pairs her – samt finde ofte stillede spørgsmål omkring appen her.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.