Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Jordan Brand hylder “Year of the Bull” med en unik og eksklusiv Air Jordan 1 Low “Bred”. 

Chinese New Year plejer at være anledning for en håndfuld opsigtsvækkende sneaker-udgivelser fra Nike, og næste år bliver ingen undtagelse. Nike ser nemlig ud til at have en super fed udgivelse klar i form af en unik udgave af deres Air Jordan 1 Low, der hylder den kinesiske højtid med bull-tema. 

Chicago Bulls’ røde og sorte farver

Air Jordan 1 Low-modellen er klædt i den klassiske “Bred” colorblocking, som kombinerer sorte og røde læderpaneler. I dette tilfælde er læderet imidlertid udskiftet med kanvas, der imiterer den gamle kinesiske tradition for  broderi med broderier af blomster og tyre, eftersom 2021 er “Year of the Bull”. Således er det ingen tilfældighed, at Jordan Brand netop har valgt den klassiske “Bred” colorway, der netop repræsenterer Chicago Bulls’ røde og sorte holdfarver.

Fuldendt design

Foruden den elegante overdel, er skoen tilført en unik detalje i form af en guldfarvet kvast, der ligeledes imiterer et gammelt kinesisk håndværk. Det fuldender skoen på en super vellykket måde og gør Air Jordan 1 Low “CNY” én af de bedste CNY-sneakers fra Nike, vi længe har set. 

Udkommer næste år

Der er endnu ikke ord ude om, hvornår Air Jordan 1 Low “CNY” udkommer, men det kinesiske nytår fejres i februar, så forvent et release i starten af det nye år. Forvent desuden et meget limited release med få par tilgængelige. Hold øje med vores Release Kalender og følg os på Facebook for updates. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.