Releases

Release Dato: 24. marts 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: 555088-403

Tidligere på måneden beviste Nike og Jordan Brand, at Air Jordan 1 stadig er yderst gangbar, da de udgav den nye ”Bred Toe”, som hurtigt blev udsolgt over alt. Nu er silhuetten så aktuel igen i endnu en ny Retro-colorway. Denne gang har design-teamet hos Jordan Brand klædt den i en såkaldt ”Game Royal” colorway. Vi tager et nærmere kig på den her.

Ligesom ”Bred Toe” var en kombination af de to klassiske colorways, ”Bred” og ”Black Toe” er ”Game Royal” en kombination af ”Royal” og ”Chicago”. Det kommer udtryk ved, at skoen har samme colorblocking som ”Chicago” men med den blå farve fra ”Royal” i stedet for rød. Det giver det klassiske, sporty udtryk, som man kender det fra de originale Air Jordan 1 colorways fra 1985.

Jordan Brand har ikke været bange for at eksperimentere med deres mest ikoniske silhuet på det seneste – den er både blevet klædt i nye, spændende farvesammensætninger samtidig med, at Virgil Abloh har fået lov at genfortolke den for Off-White i både den originale ”Chicago” colorway, ”Triple White” og muligvis snart ”UNC”. ”Game Royal” er endnu et bevis herpå.

Hvis du er hurtig, kan du få fingrene i Air Jordan 1 ”Game Royal” d. 24. marts, hvor den udkommer hos Nike og forskellige andre forhandlere. Find direkte links nedenfor.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.