Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Vi har taget et nærmere kig på én af årets mest efterspurgte Air Jordan 1’s inden dens officielle release d. 19. december.

Air Jordan 1 har igen været én af de helt centrale modeller her i 2020, hvor den klassiske basketball-silhuet er udkommet i en lang række eftertragtede udgaver, som næsten alle er væk revet væk. Foruden et super eksklusivt samarbejder med Dior, tæller det i særdeleshed såkaldte GR-udgivelser såsom “Pine Green 2.0”, “Court Purple 2.0”,  og senest “Dark Mocha”, som snart udkommer . December. Skoen, der er tydeligt inspireret af Travis Scotts Air Jordan 1 “Cactus Jack”, er blandt de mest efterspurgte i år, og vi har derfor taget et nærmere kig inden dens officielle release d. 19. december.

Design

Det er ikke uden grund, at Air Jordan 1 “Dark Mocha” bliver sammenlignet med Travis Scott x Air Jordan 1 “Cactus Jack”. “Dark Mocha” har nemlig samme farvetema som forgængeren med en hæl i kaffe-brun ruskind, og sorte og hvide læderpaneler på resten af skoen. De mest tydelige forskelle er, at “Dark Mocha” ikke har omvendt swoosh-logo på siden, at de brune ruskinds-paneler forrest er udskiftet med sort læder, og at det øverste panel på hælen er hvidt – således imiterer “Dark Mocha” den traditionelle “Black Toe”-colorblocking, som især plejer at hitte på Air Jordan 1. Derudover har “Dark Mocha” en pløs med sort og hvid “Nike Air”-branding og en sort ydersål. 

Pasform og kvalitet

Et andet sted, hvor “Dark Mocha” adskiller sig fra “Cactus Jack” er læderkvaliteten, som ikke er helt lige så høj. Ruskindet fejler til gengæld ingenting, og det har den velkendte “sofa-effekt”, som gør at ruskinds-hårene vender sig og skifter farve, hvis du kører en finger henover. Samtidig passer skoen på samme måde som alle andre Air Jordan 1’s og de fleste andre Nikes – nemlig true-to-size. 

Release

Air Jordan 1 “Dark Mocha” havde et begrænset “Early Access”-release sidst i november, men, som tidligere nævnt, har de officielt release den 19. December. Flere mener, at skoen bliver masseproduceret, og det bør derfor være muligt at få fat i et par. Dog plejer Air Jordan 1 Highs at sælge ud, og “Dark Mocha” er én af de mest ventede i år, så vi anbefaler, at du tilmelder dig så mange raffles som muligt, hvis du vil øge din chance for at få fat i et par. Hold øje med Air Jordan 1 “Dark Mocha” i vores Release Kalender, så sørger vi for al release-info og direkte raffle-links. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.