Releases

Release Dato: 25. september 2018
Pris: 1.550 DKK
Produktkode: AV3919-135

Nike og Jordan Brand hylder Will Smith og den ikoniske sitcom, ”Fresh Prince of Bel-Air” hvor han gennem seks år var hovedperson, med en ny udgave af Air Jordan 5. Læs mere her.

Første afsnit af ”Fresh Prince of Bel-Air” debuterede i 1990 med Will Smith i hovedrollen som sig selv, den ”friske prins”. Over seks sæsoner udkom sitcom-serien de efterfølgende seks år i 148 afsnit, og særligt inden for sneakers har den siden fået status som ikonisk – især takket være alle de Air Jordans, som Will Smith var iført i serien.

Af netop denne grund har Nike og Jordan Brand nu valgt at hylde serien, og det gør de ved at udgive en sneaker inspireret af et af de par, som Will Smith var iført i den – et par Air Jordan 5 ”Grape” uden snørebånd.

Nike Air Jordan 5 Retro ”Fresh Prince” kommer således med samme design som ”Grape” – en hvid læderoverdel med blå og lyseblå detaljer ved pløsen og på sålen. Den eneste forskel er, at snørebåndene er skiftet ud med en elastik, som naturligvis har til formål at sikre en solid pasform.

Faktisk er det ikke første gang, at Nike og Jordan Brand hylder serien ved at udgive en særlig Air Jordan 5. Tidligere har de udgivet den i den såkaldte ”Bel Air” colorway, som også er inspireret af ”The Fresh Prince of Bel-Air”.

Tilføj Nike Air Jordan 5 Retro ”Fresh Prince” til kollektion d. 25. oktober, hvor de udkommer på Nikes danske hjemmeside. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.