Releases

Release Dato: 22. september 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: 555088-501

Michael Jordans originale signatursko for Nike, Air Jordan 1, er på vej i to nye udgaver – den ene af dem er denne ”Court Purple/White” udgaver. Få al info her.

Air Jordan 1 hører til blandt Nikes mest ikoniske silhuetter. Den markerede starten på samarbejdet med Michael Jordan, der er gået over i historiebøgerne som ét af de største i sportens verden. Til trods for at det er mere end 30 år siden modellen udkom er den i dag mere aktuel end nogensinde før og stadig én af Nikes mest efterspurgte sneakers.

For nyligt har den eksempelvis været aktuel tre gange i Virgil Ablohs ”The Ten” samarbejde med Nike, og uafhængigt har Nike desuden udgivet den i en række nye udgaver.

Det er igen tilfældet, når Nike om lidt udgiver Air Jordan 1 i henholdsvis ”Pine Green/White” og ”Court Purple/White. Sidstnævnte er klædt i en ny, men klassisk udseende kombination af lilla, sort og hvid. De dækker den mellemhøje læderoverdel med Swoosh på siden, som efterhånden er blevet synonym med klassisk basket-design, og er kombineret med en hvid sål med Air-teknologi.

Nike Air Jordan 1 Retro High OG ”Court Purple/White” har alt i alt et design, der lige så godt kunne være udgivet i starten af 90’erne og lever ubesværet op til den arv, som modellens originale udgavers – ”Bred”, ”Royal”, ”Shadow”, ”Shattered Backboard”, ”UNC” m.fl. – har efterladt.

Nike Air Jordan 1 Retro High OG ”Court Purple/White” udkommer sammen med den førnævnte ”Pine Green/White” d. 22. september hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.