Releases

Release Dato: 8. november 2019
Pris: 1.449 DKK
Produktkode: CJ9684-001

Nike er klar til at relancere én af deres kultklassikere fra årtusindeskiftet: Air Max Plus III.

Efter at 90’er-design længere har været dominerende inden for sneakers, er der så småt noget der begynder at tyde på, at tendenserne er på vej videre mod 00’erne. Et godt eksempel herpå er Nikes P-6000-model, der har været én af årets mest efterspurgte herhjemme ­– skoen bærer tydeligt præg af referencer til 00’erne med sit retrofuturistiske udtryk og metalliske sølvfarver.

Et nyt eksempel på en sko fra start-00’erne, der også kunne gå hen og blive super populær, er Air Max Plus III, som snart bliver relanceret i en OG colorway. Skoen er efterfølger til den originale Air Max Plus, der oprindeligt udkom i 1998. Air Max Plus III har flere paraleller til sin forgænger, herunder syntetiske materialer på overdelen, mini-Swoosh og ”Tuned Air”-branding. Den adskiller sig imidlertid ved at have et endnu mere teknisk og komplekst design, hvilket er et typisk kendetegn ved 00’ernes sneaker-designs.

Nike Air Max Plus III udkommer den 8. november hos udvalgte forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Air Max-nyheder fra Nike.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.