Nike
Air Max 97 efterår
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Reklame for: JD Sports

Har du opgraderet din sneakergarderobe til efterårsmånederne, samt de kommende vintermåneder, som står for døren? Hvis ikke, så har JD Sports lige nu to eksklusive Air Max sneakers på lager, som kunne være det oplagte valg.

Med november stående for døren, er årets koldere måneder for alvor ankommet, og det betyder, at det er tid til at finde de vinterklare sneakers frem. Selvom foråret og sommeren absolut er den bedste måned at være sneakerfan, så er der nu heller ikke noget som et par vintersneakers i mørkere nuancer og forstærkede materialer lavet til at trodse elementerne.

Eksklusive JD Sports versioner

Og netop vinterklare sneakers er, hvad vi har på menuen i dag. Vi har nemlig kigget nærmere på to Air Max sneakers, henholdsvis Air Max 90 og 97, som begge kommer i eksklusive farvekombinationer, der kun er tilgængelige hos JD Sports.

Begge kommer med et afdæmpet look, hvor Air Max 90’eren dog stikker en anelse ud med sine levende orange detaljer, mens Air Max 97’erens udseende er mere underspillet med den sorte, grå og blå farvesammensætning. Fælles trækket for dem er selvfølgelig den velkendte Air Max teknologi, som sørger for en uovertruffen komfort i alt slags vind og vejr.

De fås begge to i mange forskellige størrelser hos JD Sports lige nu. Du finder Air Max 90’eren her, mens Air Max 97’eren kan købes her.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.