Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 8. februar 2019
Pris: 1.450 DKK
Produktkode: 921826-404

Årets NBA “All Star“ weekenden står for døren. I år afholdes weekenden fra den 15. til 17. februar 2019 i byen Charlotte i North Carolina, og i den forbindelse er Nike klar med en helt ny version af den altid populære Air Max 97, som er iklædt trøjefarverne fra “All Star“ weekenden i 1991, som ligeledes fandt sted i Charlotte, North Carolina.

De blå og røde striber på sneakeren stammer fra All Star trøjerne og hylder holdene “East“ og “West“. Men her stopper detaljerne ikke. Overdelen er udarbejdet i specielt jersey stof, hvortil man har tilføjet aftagelige patches på tungen og et All Stars logo på siden af skoene. Designet fuldendes derefter af en mørk kongeblå Air Max-enhed og en særlig indersål.

Nike Air Max 97 “All Star Jersey“ releaser allerede den 8. februar 2019 hos en lang række forhandlere, som du finder nedenfor. Ønsker du at tilføje sneakeren til din samling, så anbefales det, at du sidder klar på release dagen. Husk at du kan finde flere sneakers i vores store Release Kalender, samt i vores sneaker app, All PairsHusk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.