Releases

Release Dato: 1. juni 2020
Pris: 1.449 DKK
Produktkode: CJ0589-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Et 25-års jubilæum er altid noget stort, og det har det indtil videre også været for Nike Air Max 95. Siden årets begyndelse, har Nike relanceret en lang række klassiske og ikoniske colorways af deres 95’er, og nu kan vi så glæde os til en et re-release af en mere moderne klassiker, Nike Air Max 95 Greedy, hvor den nye colorway bygger videre på den oprindelige og har fået navnet, Nike Air Max 95 Greedy 2.0 White Black.

Med fokus på netop grådighed tager Nikes Greedy-colorway udgangspunkt i at højre og venstre sko er to forskellige colorways. Gældende for begge sko, er deres sorte ydersål, hvide midtersål og de overlappende grå paneler på skoens overdel, der bliver en lysere nuance af grå, for hvert panel man går op, samt en hvid toe guard i læder. De overlappende lag på skoens inderside derimod, er spejlvendt fra hhv. højre til venstre, hvor lagene skifter mellem sort og hvid.

Forskellen på hhv. højre og venstre sko, er farverne i skoenes synlige air, swoosh-logoer, eyestays og tunge. På den højre sko er tungen farvet sort, med et lyseblåt panel ned langs tungen. Dertil er skoens synlige air, ydresiddende eyestays og swoosh-logoer farvet i volt. Omvendt for den venstre sko, så er tungen her hvid med et rødt panel. Derudover er paneler der var volt-farvet på højre sko, her farvet i blå. Som en ekstra detalje, så er indersålen på højre sko i samme lyseblå farve, som panelet på tungen, og omvendt på venstre sko, er indersålen farvet i den samme røde farve, som panelet på den hvide tunge.

Den nye Nike Air Max 95 Greedy 2.0 White Black udkommer den 1. juni 2020 på Nikes egen hjemmeside, samt at den også bliver at finde hos andre udvalgte forhandlere. Du kan følge med i eventuelle ændringer, eller holde dig opdateret med andre releases, ved at klikke dig ind på vores Release Kalender. Derudover kan du også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende holder dig opdateret med de nyeste rygter, bedste tilbud og meget andet.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.