Releases

Release Dato: 30. januar 2020
Pris: 1.149 DKK
Produktkode: CD0881-102

Nike Air Max 90 har i år 30-års jubilæum, og det har det amerikanske brand ikke tænkt sig at lade gå ubemærket hen. Tre af de originale colorways er allerede blevet offentliggjort i form af ”Volt”, “Hyper Grape” og ”Hyper Turquoise”, og nu fuldendes kollektionen med en Air Max 90 klædt i den velkendte “Royal Blue” farvekombination.

Sneakeren består af hvidt mesh på snuden og ved panelerne på hælen, som er omringet af lysegrå ruskindsoverlejringer. Sort læder smyger sig langs skoens mellemsål, men den afdæmpede palette af hvide, grå og sorte farver brydes af en kontrasterende kongeblå nuance på hælen, ved snøresystemet og på Nike-logoet på pløsen. 

Mellemsålen er holdt i hvid, men bliver brudt af den kongeblå farve fra overdelen, der omkranser den synlige, transparente Air-enhed, hvilket er med til at fuldende det ikoniske design, som har holdt silhuettens popularitet ved lige i 30 år.

Nike Air Max 90 OG “Royal Blue” udkommer den 30. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.