Releases

Release Dato: 17. september 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CK6467-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Et 30 års jubilæum er altid noget stort, og det er heller ikke undtagelsen for Nike Air Max 90. Med så mange år bag sig, har skoen set en lang række af forskellige og flotte releases, der har dannet grundlaget for kulturen bag Air Max-modellerne. Efter af 90’eren er blevet trukket ind i det 21. århundrede med den nye Nike Air Max 2090, har Nike nu forsøgt sig med en bæredygtig version af den ikoniske model, nemlig den nye Nike Air Max 90 Crater.

På den nye model har Nike både anvendt deres Crater Tech og Nike Grind, der tidligere har været brugt på Converse Chuck 70s, Jordan-modeller og andre Nike-modeller. Skoens overdel er delvist lavet genvandelige materialer, der er nedbrudt og lavet om til et holdbart og lækkert tekstil, der her er lavet i forskellige nuancer af grå. Den mørkeste grå findes nederst på skoen, hvor den starter ved skoens toe guard, går langs midtersålen og ender omme på skoens heel guard. De lysegrå paneler er brugt på skoens tå og lining, hvor skoens eyestays også er lavet af lysegrå plastik.

Den nye Air Max 90’er er også fyldt med en lang række mindre og flotte detaljer, der giver skoen helt unik. Skoens tunge er lavet i et multifarvet design, og skoens hællogo er lavet med et blåt patch med et lysegrønt Nike Air-logo. Den samme blå farve er brugt på skoens ydersål, og den grønne farve er også brugt i skoens synlige air.

Nike Air Max 90 Crater udkommer den 17. september på Nike egen hjemmeside, og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan finde al information om dette og andre releases på vores altid opdaterede Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig løbende alle de seneste rygter, nyheder og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.