Releases
Air Max 90 Jul

Release Dato: 4. december 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: DC1607-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Julen er sandelig en højtid for samvær og hygge, men det er også en højtid for sneakers. Og Nike har forenet jul med sneakers med denne nye Nike Air Max 90 Christmas, som har taget den klassiske 30 år gamle silhuet og forenet den med udtrykket fra en julesweater.

Sneakeren kommer med en overdel, der med sine røde, grønne og hvide nuancer får dig i julehumør. Toe box, pløs og ankel er dækket af en lysegrøn farve med hvide snefnug, som minder om en julesweater. Hvide læderoverlejringer går fra siden og ned til snuden og matcher pelsforingen, der giver et snelignende udtryk. Swoosh på inder- og yderside er prydet af rød ligesom branding på pløsen. En mørkegrøn farve lægger sig på skoens mudguard, mens panelet på hælen fremstår i en lidt lysere grøn.

Mellemsålen er holdt i hvid, men bliver brudt af samme røde farve som swoosh’et, der omkranser den synlige, transparente Air-enhed. Som den sidste julekugle over i’et optræder ydersålen i grøn og fuldender derved den julede farvepalette.

Nike Air Max 90 Christmas udkommer den 4. december. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.