Releases

Release Dato: 14. marts 2019
Pris: 1.550 DKK
Produktkode: AO2924-002

Nike er lykkedes med at finde et unikt og design-udtryk til deres nyeste Air Max-model, 720, som har præget samtlige af de forskellige version, den hidtil er udkommet i. Dette er igen at finde på den nye ”Carbon Grey”-udgave, der rammer hylderne den 14. marts.

Den har nemlig et tonet udtryk, med en enkelt farve i varierende nuancer, der lader skoens unikke design tale sit eget sprog – fra den gennemsigtige Air-sål til den teksturerede, syntetiske overdel. Denne gange er farven grå, mens Air Max 720 tidligere er udkommet i turkis, guld, grøn og andre farver (find dem i vores Release Kalender).

Foruden et unikt udseende har Air Max 720 et højt komfortniveau der er resultatet af den nyeste innovation og teknologi fra verdens førende sportsmærke. Mangler du stadig en grund til at få fingrene i årets hidtil største nyhed fra Nike?

Køb Nike Air Max 720 ”Carbon Grey” den 14. marts, hvor den udkommer hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor du desuden kan få delt dit billede, hvis du bruger hashtagget #sneakerworlddk.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.