Releases

Release Dato: 4. juni 2019
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: CJ5472-900

Traditionen tro, er Nike klar med deres årlige, farverige “Be True“ kollektion inspireret af Gilbert Bakers regnbueflag, der er med til at fejre mangfoldigheden.

I dette års kollektion finder vi den nye Air Max 720, som blev lanceret tidligere på året som dette års obligatoriske tilføjelse til Air Max-familien.

Sneakeren, som har den største Air-enhed til dato, kommer denne gang med en hele overdel dedikeret til regnbueflagets mange farver. Dertil kommer en række kontrastgivende, sorte detaljer på skoens overlays, tunge og snørebånd. Slutteligt er “BETRUE“ trykt i hvid på hælstroppen, mens Gilbert Bakers underskrift pryder siden af den store mellemsål.

Nike Air Max 720 ”Be True” lander den 4. juni. Du kan finde direkte forhandlerlinks nedenfor og finde vores sneaker-nyheder i vores Release Kalender. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.