Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 20. juli 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ4286-101

Prototype-trenden, der forener ’deconstruction’-tankegangen med en hyldest til originalt design, fortsætter med Nikes nye Air Max 1 Sketch to shelf ”White/Red”. Den nye udgivelse er inspireret af Tinker Hatfields oprindelige sketch af hans nu udødelige Air Max 1-model med et råt, og sketch-lignende design.

Modellen har samme farvekombination som den endelige, originale Air Max 1 OG Red, men i stedet for udfyldte paneler, er farverne ”tegnet” på, mens læder-panelerne er udskiftet med papir-lignende materialer og råt mesh. Derudover er skoen klædt med karakteristiske detaljer så som Tinker Hatfields signatur på hælen og et primitivt Nike-logo på pløsen.

Alt i alt er Nike lykkedes super godt med at hylde den originale Air Max 1 OG Red på en nytænkende og kreativ måde.

Nike Air Max Sketch to Shelf ”White/Red” udkommer i begrænset antal den 20. juli. Find direkte forhandlerlinks nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Nike-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.