Releases

Release Dato: 15. december 2018
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: 136064-122

En 17 år gammel Air Jordan-klassiker vender tilbage om få dage. Få alle detaljerne med her.

I 2001 udgave Nike en særlig kaffe-inspireret udgave af Air Jordan 3, der siden er gået hen og blevet én af de mest efterspurgte, ”normale” udgaver af skoen. ”Mocha” har både hentet inspiration i og taget navn efter chokolade-varianten af Caffé Latte, og resultatet er både forfriskende og brandvarmt.

Den brune ”Mocha”-farve kommer til udtryk på ”cement”-printet ved hælen og langs snuden på skoen, på ydersålen og på hælen. Den står i stærk kontrast til den kridhvide farve, der præger resten af skoen og giver den et udtryk lige så friskt som en varm kop kaffe på en kold vintermorgen.

Detaljerede billeder afslører, at denne relancering af Air Jordan 3 ”Mocha” er forkælet med materialer i absolut ypperste kvalitet – lige fra det børstede læder til den perforerede mesh. Dermed understøttes skoens komfort-niveau, der er kendetegnet ved at være super højt.

Det virker ikke umiddelbart som den oplagte årstid at købe et par nye, hvide sko, men husk, at klassikere som denne kun vender tilbage med flere års mellemrum – ’dont sleep’.

Nike Air Jordan 3 ”Mocha” udkommer hos Nike og særligt udvalgte forhandlere d. 15. December. Find direkte links nedenfor, og se flere sneaker-nyheder i vores Release Kalender Husk desuden at følge os på FacebookInstagram og Youtube for flere nyheder omkring releases, rygter og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.