Releases

Release Dato: 8. december 2018
Pris: 1.650 DKK
Produktkode: 378037-100

Traditionen tro lancerer Nike og Jordan Brand igen i år en Air Jordan 11 i forbindelse med de forestående jule-dage, og denne gang er der tale om en helt særlig model. Air Jordan 11 ”Concord” så første gang dagens lys på fødderne af Michael Jordan i hans store comeback-kamp i 1995. Lige siden har skoen haft status som en de mest ikoniske Air Jordans – og sneakers i det hele taget.

Air Jordan 11, der er skabt af Tinker Hatfield, var nemlig revolutionerende for sin tid og beviste endnu engang det helt særlige stof, som samarbejdet mellem Tinker Hatfield og Michael Jordan er gjort af.

I 90’erne spillede man eksempelvis stadig i sorte sko i NBA, og Michael Jordan stod ikke bare ud i mængden, men påtvang sig også flere bøder ved at spille i det sort/hvide par Air Jordan 11. Desuden var patenteret læder fuldstændig uhørt på et par sneakers.

Det banebrydende design tiltrak næsten lige så meget opmærksomhed som Michael Jordan selv i hans store comeback-debut og har siden gjort, at modellen har formået at transcendere sin tid og få udødelig status i sneaker-sammenhæng.

I år vender ”Concord” tilbage i sine originale klæder. Den unikke kombination af skinnende sort, patenteret læder, hvidt tekstil, en hvid mellemsål og en isblå ydersål gør det bedre end nogensinde og er klar til at slutte et brag af et år for Nike af med stil.

Vil du have fingrene i en vaskeægte klassiker, kan du se frem til, at Nike Air Jordan 11 ”Comeback” igen udkommer d. 8. december. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til AFEW Store

TINT
Tidspunkt: 09:00

Gå til TINT

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.