Releases

Release Dato: 17. november 2018
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: 555088-700

I 1985 blev en ung Michael Jordan kåret som ”Rookie of the Year”. Dette store øjeblik i den legendariske basketballspillers karriere har Nike nu valgt at hylde ved at udgive en ny udgave af hans første signatur-sneaker, Air Jordan 1.

Brandet har udstyret den klassiske model med et par nye detaljer og klædt den i en brun farve inspireret af netop den skjorte, Jordan var iklædt ved prisoverrækelsen i 1985. Den brune farve er kombineret med cremehvid og sort samt røde detaljer ved pløsen.

Farverne er koordineret på samme måde som flere af de tidligere udgaver, hvilket sikrer det klassiske Air Jordan 1-look. Den brune farve giver et forfriskende pust men med respekt for Air Jordan-linjens ånd. Det samme gælder de nye detaljer der er at finde på skoen: flapperne ved kraven er frigjorte, hvilket er en detalje der er lånt fra Virgil Ablohs enormt eftertragtede, dekonstruerede Off-White x Air Jordan 1, og statistik fra Jordans første tid som professionel er udødeliggjort under dem.

Kvalitet og materialevalg er i fokus i forbindelse med nye Air Jordan 1-udgivelser, og i dette tilvalg har Nike ikke holdt sig tilbage – de har valgt kraftig ’tumbled’ læder og kombineret det med blødt ruskind for et imponerende og næsten luksuriøst resultat.

Nike Air Jordan 1 Retro High ”Rookie of the Year” udkommer hos Nike d. 17. November. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.