Releases
Air Jordan 1 Mid Sort Hvid

Release Dato: 12. oktober 2020
Pris: 980 DKK
Produktkode: 554724-073
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Hvis man skulle pege på én enkelt sko med det mest tidløse design, så ville mange formentlig pege i retning af den ikoniske Air Jordan 1, der først blev introduceret tilbage i 1985. Gennem tiden har skoen set sin del af forskellige colorways og designs, nogen mere ekstreme end andre. Oftest er det dog de mest simple designs og colorways, der står tidens prøvelser, og af samme grund kan man næsten ikke sætte en finger på den nye Nike Air Jordan 1 Mid Black White.

Som introduktionen og navnet måske indikerer, så er der tale om en meget simpel, men elegant version, af den klassiske Air Jordan 1. Skoen følger lidt samme designstil som også blev anvendt på det nu ikoniske Union LA-collab, hvor skoens ankelpanel er lavet i gråt tekstil, dog her i læder. Den grå læder bruges yderligere også på skoens to swoosh-logoer. Derudover er der også på skoens overdel brugt hvid og sort læder. Den hvide læder bruges på skoens heel guard, flaps, øverste eyestays, tunge og tåpanel. Den sorte læder bruges derfor på resten af skoens overdel, altså skoens baggrund, toe guard og nederste eyestays. Udover læderet, så har skoen også fået sorte snørebånd og en sort lining, samt et hvidt Jumpman-logo på en sort flap på skoens tunge.

Selvom Mid-versioner ikke er blandt de mest populære versioner, har vi alligevel set en lang række flotte releases af netop denne version i år, hvor den nye sorte og hvide colorway tilføjer et flot kapitel til fortællingen. Med sit stilrene og simple design, er det uden tvivl et af årets flotteste releases af Mids.

Nike Air Jordan 1 Mid Black White udkommer den 12. oktober på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. På vores altid opdaterede Release Kalender kan du læse meget mere om flere kommende Jordans og andre flotte releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.