Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Reklame for: Size?

Sommeren står for døren, og hvilken bedre undskyldning for at investere i et par nye sneakers? Med Air Jordan 1 Low Laser Blue giver Nike deres bud på et par knivskarpe af slagsen.

Den originale Air Jordan 1 har helt siden 1985, hvor den oprindeligt blev lanceret, haft kultstatus blandt sneakerheads. Dengang var det den klassiske High Top, der var den mest populære, men i løbet af årene har low cut-udgaven vundet større og større indpas, og i dag betragtes den som en af de mest ikoniske sneakers nogensinde. 

Nu vender den genkendelige silhuet tilbage i form af en knivskarp ”Laser Blue”, der ikke kun i kraft af sin farve, men også sit cut passer perfekt til sommermånederne.

En eksklusiv upgrade

På klassisk vis er Air Jordan 1 Low Laser Blue udstyret med en perforeret snude samt en overdel af hvide og sorte læderpaneler, hvoraf sidstnævnte matcher det ikoniske Swoosh-logo og den vatterede pløs. 

Hæl og skaft derimod er prydet med perforeret azurblå ruskind, hvilket er med til at give den oprindelige silhuet en eksklusiv og moderne upgrade, eftersom Air Jordan 1 Low typisk er holdt udelukkende i læder.

Den himmelblå farve går igen i snørebåndene og Jumpman-logoet på pløsen, og udtrykket fuldendes med en klassisk hvid mellemsål og en azurblå ydersål.

Kan købes hos Size?

Spørger du os, er Air Jordan 1 Low Laser Blue det perfekte bud på en sommersneaker. Og for bare 800 DKK får du ikke kun historisk design. Du får også komfort og æstetik, der sammen går op i en højere enhed. Find den og flere andre Air Jordan 1 Low-modeller hos Size?.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.