Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Det håndmalede udtryk synes at være kommet for at blive. Først fik vi ”Sketch Swoosh”, og nu er en ny ”Brushstroke-Swoosh”-kollektion på vej – startende med en af Nikes fanfavoritter. Glæd dig til Air Jordan 1 Low Brushstroke Swoosh.

Det ikoniske Swoosh har haft mange udformninger gennem tiden, og i løbet af det seneste år har Nike prøvet kræfter med at udstyre nogle af deres mest ikoniske silhuetter med Swoosh-logoer, der i modsætning til de klassiske udskårne læderlogoer er printet på.

Ikke nok med det, så har de også eksperimenteret med selve formen. Tag bare det såkaldte ”sketch”-logo, der indtil nu pryder klassikere som Air Force 1 og Blazer Mid Vintage ’77. Her ligner det, at Swooh-logoet er tegnet på med en tyk sprittusch, mens indersiden af det er skraveret. Resultatet er et håndtegnet, skødesløst udtryk, der er med til at give de ellers minimalistiske silhuetter et forfriskende og moderne touch.

Seneste skud på stammen er ”Brushstroke Swoosh”, som indtil nu har prydet den elskede Air Force 1 Low i henholdsvis en sort og en hvid model. På samme måde som ”Sketch Swoosh” har også ”Brushstroke Swoosh” et håndmalet udtryk, og nu udvides kollektionen med en Air Jordan 1 Low-model.

Diskret design

Kaster man et hurtigt blik på billederne af Air Jordan 1 Low Brushstroke Swoosh, vil man hurtigt opdage, at det primært er Swoosh-logoet og ikke det resterende udtryk, der har fået en makeover. Men hvorfor også ændre for meget på noget, der i forvejen fungerer?

På minimalistisk vis er Air Jordan 1 Low udstyret med en overdel af sort læder, der blandt andet brydes af en sort nylonpløs samt en rød hælkappe med de karakteristiske Air Jordan-vinger.

Dertil kommer det omtalte Brushstroke Swoosh, der er holdt i hvid, og som slynger sig hele vejen om bag hælen, så logoet på inder- og yderside forbindes. Den minimalistiske overdel er placeret på en hvid mellemsål med røde stikninger, mens en smal sort ydersål fuldender skoens stilfulde og diskrete udtryk.

Udkommer i år

Ifølge rygterne udkommer Air Jordan 1 Low Brushstroke Swoosh senere på året. Indtil nu er der ikke meldt en officiel releasedato ud, ligesom det heller ikke er offentliggjort, hvorvidt modellen bliver fulgt af en hvid version på samme måde som med den kommende Air Force 1 “Brushstroke Swoosh”-kollektion (se billedet nedenfor). Hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret med seneste nyt.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.