Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 29. juni 2019
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: 555088-061

Jordan brandet udvider endnu en gang deres lineup af Air Jordan 1 sneakers. Denne gang med en udgivelse i de traditionelle klassiske farver: sort, hvid og rød.

Når Nike Air Jordan 1 High “Black/Gym Red” releaser den 29. juni bliver det med en overdel udarbejdet i premium læder, beklædt i de førnævnte farver, hvilket giver en slående lighed med den eftertragtede “BRED” version. Dertil kommer den klassiske Air-mellemsål, som sørger for, at komforten er helt i top på både banen og gaden.

Ligesom med dette års foregående Jordan 1 releases, så forventes det, at Nike Air Jordan 1 High “Black/Gym Red” sælger hurtigt ud, når de udgives. Så sørg for at sidde klar hos nedenstående forhandlere den 29. juni 2019, hvis du vil have en chance for at få fingrene i dem. 

Husk at du kan finde flere nye sneakers i vores store Release Kalender. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på releases, tilbud, rabatkoder og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.