Releases

Release Dato: 9. august 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CI0054-001

Nike har skabt en helt ny serie af sneakers, der følger i fodsporene på nogle af de trends, der dominerer inden for sneakers lige nu. ”Type”-serien tager nogle af brandets klassikere og dekonstruerer dem ved hjælp af nye materiale-kombinationer og detaljer.

Én af de indledende udgivelser fra Type-serien er Air Force 1. Air Force 1 Low Type ”Black” har skiftet den gamle, simple læderoverdel ud med en ny, asymmetrisk konstruktion af forskellige materialer – herunder det gennemsigtige plastik-materiale, som Virgil Abloh brugte i ”The Ten” (som uden tvivl også har inspireret den nye model). Derudover er den udstyret Air Force 1 Low Type udstyret med en strop på hælen og et gummipanel, der strækker sig over skoens snude.

Alt i alt har den nye, moderniserede udgave af Air Force 1 et unikt og særpræget udseende i tråd med de tendenser der dominerer lige nu.

Skoen udkommer hos udvalgte forhandlere den 1. august og igen den 9. august. Find direkte links til aktuelle forhandlere nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder fra NIke. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, tilbud, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.