Releases
Air Force 1 OL

Release Dato: 5. august 2021
Pris: 980 DKK
Produktkode: DM9096-100
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det er i år 50 siden, at Nike betalte $35 for at få designet deres swoosh, hvilket selvfølgelig fortjener at blive fejret med manér. Vi har allerede nu set kollektioner som ‘First Use’, der blev introduceret på to Dunk High, men det er åbenbart kun begyndelsen, da Nike har åbnet døren og hintet en multiswoosh-kollektion, der omfatter forskellige Air Max modeller og en lige annonceret Air Force 1, der formentlig står som den skarpeste sneaker i den nye kollektion, der fremhæver sig ved at pryde skoene med en række swoosh-logoer rundt på skoen.

Som nævnt ovenfor, så er den nye Nike Air Force 1 Summer of Sports “Team Orange” nok den flotteste sneaker vi kan se frem til, hvilket der selvfølgelig er en god grund til. Med sit simple design er den nye Air Force 1 faktisk ikke andet end en hvid lædersneaker, hvorpå man har placeret swoosh-logoer i forskellige farver. Alligevel er simpliciteten blandt med de farvede swoosh med til at give skoen et mere eksklusivt udseende end vi hidtil har set samtidigt med, at skoen står som en flot hyldest til en sommer fyldt med sport og atletik.

Det to store swoosh på skoens sider er på ydersiden blevet erstattet af tre malede swoosh-logoer der overlapper med hinanden i henholdsvis orange, gul og sort, og indersiden står helt tom. Som om det ikke var nok, så er der på ydersiden af skoens hælpanel broderet et hvidt swoosh og på indersiden er sort swoosh. Som en afslutning på skoens overordnede design, har man udstyret skoens med en gennemgående hvid ydersål, der er med til at give skoen sit mere eksklusive udseende.

Den nye Nike Air Force 1 Summer of Sports “Team Orange” udkommer den 5. August på Nikes egen hjemmeside o gen række udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du finde alle forhandlere og samtidig holde dig opdateret med andre kommende sneakers. Du kan derudover også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør arbejdet for dig og giver dig alle de seneste nyheder og rygter.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.