Releases

Release Dato: 13. december 2019
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CQ6566-700

Nike hylder den ikoniske Air Max 1 “Silver and Gold” Pack med en eksklusiv ny lancering til kvinder: Air Force 1 SP Metal Liquid “Gold”.

Skoen har, ligesom sin højt yndede forgænger, en overdel udstyret med imiteret guld, der sikrer et skinnende udtryk med vaskeægte vindermentalitet. Materialet er komplimenteret med guldfarvede snørebånd, syninger, metalspænde, logo og endda foring for et komplet guld-design.

Eneste kontrast til virvaret af guld er at finde på Air-sålen, som er holdt i hvid for at bibeholde Air Force 1-modellens ‘freshness’ – og for at sikre, at skoen ikke sætter næsen alt for højt i sky.

Foruden “Gold” udkommer Air Force 1 også i en Metal Liquid “Silver” og “Rose Gold”-versioner, der til sammen udgør “Metal Liquid” pack. Skoene har allerede fået masser af opmærksomhed, så hvis du eller din bedre halvdel skal have fat i et par, anbefaler vi, at du ikke venter for længe – de udkommer den 13. december, og du kan finde direkte links til forhandlere nedenfor.

Hop i mellemtiden forbi vores Release Kalender og se, hvilke andre sneakers Nike har på programmet her i december.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.