Releases

Release Dato: 1. december 2019
Pris: 900 DKK
Produktkode: BQ4421-001

Bølgen af sneakers med et såkaldt ”deconstructed” design fortsætter med Nikes nyeste udgave af Air Force 1. Den ikoniske model har skiftet det sædvanlige design ud med en række dristige detaljer, der rammer plet i forhold til tidens største trends.

Swoosh-logoet på siden er udarbejdet i et gennemsigtigt materiale, mens snuden er tilført et ekstra panel i læder. Samtidig er pløsen udarbejdet i et nylon-materiale, mens der ved hælen påskrevet ”NIKE AIR” med små 3M-reflekterende striber.

Som en sidste detalje er skoen tilført en hælstrop, som er udarbejdet i en iøjnefaldende neongrøn der gør den til at få øje på. Farven fungerer som næsten den eneste kontrast til den ellers monokrome farvepalet, som pryder denne udgivelse.

Alt i alt har Nike skabt en kæk og moderigtig udgave af Air Force 1, der med garanti kommer til at falde i god jord denne sæson. Skal du have fat i et par? Se frem til at Nike Air Force 1 3M Under Construction Grey udkommer hos udvalgte forhandlere den 1. december. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Nike-nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.