Releases

Release Dato: 19. januar 2019
Pris: 2.439 DKK
Produktkode: AT9915-001

Få alle detaljerne om Nike og Jerry Lorenzos nye Air Fear of God Shoot Around-model, der debuterer senere på måneden.

Nike og Jerry Lorenzo tog verden med storm, da de tilbage i december løftede sløret for deres længe ventede samarbejde bestående af både apparel, tre nye takes på Air Skylon II og selvfølgelig to ny sneaker-designs, Air Fear of God 1 og Air Fear of God Shoot Around.

Mens samarbejdets omdrejningspunkt, Air Fear of God 1, allerede har haft sit debuterende release i ”Black” og ”Bone” (som begge blev revet fra hylderne og i dag går for op mod 10.000 kr. på resell-markedet) er Nike og Lorenzo nu klar til at udgive ”lillebror”, Air Fear of God Shoot Around (SA).

Modellen har samme silhuet som Air Fear of God 1 og er bygget op om den samme smukt skulpturerede Air-sål. Forskellen på de to finder man på overdelen, som på Shoot Around har et renere design, hvor snørebåndene og det Huarache-inspirerede TPU-cage er gemt væk til fordel for et skinnende, tonet Swoosh-logo (magen til det på Air Skylon II FOG) og en strap øverst. 3M-panelet ved snuden er imidlertid intakt, og det samme gør sig gældende for lynlåsen ved hælen.

Dermed har Air Fear of God Shoot Around samme udtryk som Air Fear of God 1, men et mere nedtonet design, der også har resulteret i en lavere retail-pris.

Se frem til at næste udgivelse fra Nike og Jerry Lorenzos ambitiøse samarbejde rammer hylderne d. 19. Januar. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.