Releases

Release Dato: 21. december 2019
Pris: 2.799 DKK
Produktkode: EG6510

adidas 4D er overalt lige nu i takt med, at den tyske sportsgigant er i færd med at udrulle deres 2020-planer for den innovative teknologi. Det inkluderer en ny iteration af adidas Consortium Runner i farven ”Navy/White”, der får release lige inden jul.

Overdelen på den nye Consortium Runner Evo V2 består af et sømløst miks af Primeknit og syntetisk ruskind, der tilsammen giver et formidabelt fit og efterlader skoen med en stilfuld finish. Yderligere er overdelen prydet med et raffineret, geometrisk mønster i blågrå samt sorte og hvide nuancer, der er med til at give den ellers detaljerige sneaker et mere afdæmpet og hverdagsligt udtryk.

Pløsen og de tre ikoniske striber på inder- og yderside byder på et stænk af støvet mintgrøn, der går igen i den karakteristiske 4D-mellemsål, som er med til at sætte prikken over i’et.

adidas Consortium Runner Evo V2 4D “Navy/White” udkommer i begrænset antal den 21. december hos adidas og udvalgte forhandlere. Find direkte links og raffles nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere adidas sneakers. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases, rygter og restocks.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.