Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 23. marts 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: DB3393

Bliv sommerklar med den længe ventede adidas LXCON Triple White, som endelig har fået sig en officiel releasedato.

adidas fortsætter med at smide nye sneakers i kalenderen til os, og nu er vi kommet til en Triple White version af den futuristiske LXCON, som releasede for første gang tilbage i januar.

Den aerodynamiske overdel er fremstillet i et let og åndbart mesh materiale, som er perfekt til de varmere forårs- og sommermåneder. Dertil kommer en adiPrene-mellemsål, som giver stødabsorbering ved hvert skridt. Selvsamme teknologi er ligeledes benyttet i Kanye Wests Yeezy 500 sneaker.

adidas LXCON Triple White kunne godt gå hen og blive en af sommerens mest populære sneakers med sit hvide, minimalistiske og retro-moderne look.
Så vær klar på tasterne når de udgives i slut marts.

adidas LXCON Triple White releaser den 23. Marts hos en række forskellige forhandlere – deriblandt adidas. Du finder flere forhandlere og tidspunkter nedenfor. Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.