Upcoming

Release Dato: 3. juli 2020
Pris: 3.249 DKK
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nikes selvsnørende system, Nike Adapt, er nok den mest innovative teknologi til sko i nyere tid, men den har været længe undervejs. Fra en sjov idé til en film i 80’erne, til at blive en realitet i 2010’erne, er teknologien i den seneste tid blevet brugt på en række nye modeller, hvor det seneste skud på stammen er Nike Adapt Auto Max. Oprindeligt releasede denne i en Infrared colorway, men inden længe, udkommer den også i en mørkegrå Anthracite colorway.

Nike Adapt Auto Max Anthracite følger, ligesom sin forgænger, i fodsporene på de populære Air Max-modeller, og samler gammelt design med ny teknologi. Når man ser på skoen, så er det tydeligt, at det meste af inspirationen til skoens design, stammer fra Nike Air Max 90, der i år fejrer sit 30-års jubilæum. Skoens overdel er lavet i et neopren-lignende materiale, der er farvet i en mørkegrå anthracite farve, og giver skoen et minimalistisk og stilrent udseende. Dertil har Nike selvfølgelig også anvendt deres selvsnørende system, der f.eks. kan styres fra de to knapper på ydersiden af skoens sål.

Apropos skoens sål, så er det netop her hvor skoen virkelig bliver speciel. Skoen er nemlig prydet med en futuristisk chunky sål, med en stor Air-pude ved skoens hæl. Midtersålen er også farvet mørkegrå, hvor der i sålen er lavet et blågrønt mønster, og samtidig går den et stykke længere bagud, end skoens overdel. Omvendt, så er ydersålen lavet helt i blågrønt gummi, med de to førnævnte knapper til at styre det selvsnørende system. Dertil fortsætter ydersålen også op og giver støtte til hælen, hvor den laver en bro over det stykke, som sålen går længere ud.

Den nye Nike Adapt Auto Max Anthracite udkommer den 3. juli hos Nike SNEAKRS. Hvis du klikker dig over på vores Release Kalender, så kan du løbende holde dig opdateret med evt. ændringer ved skoens release, eller bare følge med i de kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.