Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Flere kilder meddeler, at ACRONYM og Nike udgiver tre nye versioner af deres eftertragtede Presto-silhuet i år.

Det tyske mærke, ACRONYM er kendt for at stå bag nogle af de mest unikke og ekstravagante Nike-samarbejder i nyere tid. ACRONYMs frontfigur, Errelson Hugh er også designer ved Nike ACG og har en meget karakteristisk stil, der især er kendetegnet ved stor fokus på funktionalisme, alsidighed og teknologi. Denne stil har Hugh overført til ACRONYMS sneaker-samarbejder med Nike, og især deres tre Nike Prestos fra 2016 har skilt sig ud. Med et nyt, mellemhøjt snit og funktionalistiske detaljer i form af lynlåse og neopren- og læderpaneler blev de tre udgivelser hurtigt de mest eftertragtede Prestos på markedet, og de går i dag for flere tusinde kroner.

Designs

Oprindeligt udgav ACRONYM og Nike den silhuetten i henholdsvis army-grøn, neon og khaki, og nu er der altså noget, der tyder på, at de to brands har tænkt sig til tilføje endnu tre udgaver. Rygterne siger, at de engang i 2018 udgiver henholdsvis en grå, en neon-gul og en pink/lyseblå udgave. Der er endnu ingen officielle billeder, men blot disse mockups fra Instagram-brugeren, @py_rates.

Release

Hverken Nike eller ACRONYM har endnu bekræftet de tre nye Air Prestos, men ifølge rygterne udkommer de til september. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Billeder: HYPEBEAST & Kim Jones

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.